De bedste jetski til salg i Danmark

Alt hvad der involverer havet, har altid haft en speciel betydning for danskerne. Danmark har en kyststrækning på i alt 8750 km, og en søfartstradition der går helt tilbage til vikingetiden. Derfor elsker vi vandsport som roning, kano sejlads, skibssejlads og vandsport med jetski.

Jetski er en af de mest populære og sjove rekreative fartøjer, du kan finde. De giver dig muligheden for at flyve over vandet på en måde, som du aldrig før har oplevet.

Fordele ved jetski

Jetski er et fantastisk hjælpemiddel til at træne din balance og koordination. De kan hjælpe med at opbygge muskler i benene og de er cool, hurtige, kraftfulde og enormt sjove.

De rumlende motorer, de glinsende våddragter, adrealinen, farten, og sprøjtet fra havets skum gør en tur på jetski helt uforglemmelig.

Jet skiing er en relativt tilgængelig vandsport og det er nemt at komme i gang med. Der er mange faktorer, der gør jet skiing fantastisk, en en af dem er at jet skiing nok er den hurtigste og mest adrenalinfyldte vandsport, man kan finde. Det er helt klart en af de ting der gør jet skiing så attraktivt.

Hvis du elsker action og livet på stranden er der adskillige online casinoer der tilbyder spil med strand-temaer.

Om at vælge jetski

Den bedste jetski for dig, afhænger af de funktioner og specifikationer, som du ønsker at din jetski skal kunne klare. Der er mange forskellige typer jetski, der varierer fra rekreationelle til maksimal ydeevne.

Nedenfor finder du de 3 modeller, som vi mener er i den absolute top for 2021:

Top 3 jetski modeller for 2020-2021:

 1. Yamaha Waverunner EXR – Bedste jetski for begyndere
  Yamaha’s EX udvalg er meget populært hos rekreationelle brugere pga modellens hurtige acceleration og fantastiske ydeevne. Derudover er modellerne i denne klasse letvægts og har masser af opbevaringsplads.

  The Waverunner EXR er den seneste tilføjelse til denne klasse i 2020.

 2. Sea Doo Spark – bedste valg på budget
  Tidligere var jetski ofte dyre, og egnede sig ikke til dem, der handlede på budget. Det var indtil Sea Doo blev lanceret, og de præsenterede deres budgetorienterede PWC’s.

  Sea Doo Spark Jetski har alt hvad en nybegynder behøver. Den er lille, meget hurtig og brændstofeffektiv og modellen har plads til 2 eller 3 personer.

  Sea Doo Spark kan tilpasses personligt til dig, idet den kan fås I en 60 (ROTAX 900ACE) og en 90 (ROTAX 900 HO ACE udgave.

 3. Sea-Doo Spark Trixx – bedste jetski for vandakrobater
  Sea-Doo Spark Trixx er designet med en “variable trim jet”, som vil få selv nybegyndere til at kunne præstere misundelsesværdige wheelies på vandet.

  Du forbliver stabil under dine udfoldelser pga. gode fodstøtter, der er placeret ved jetskiens fodbrønde.

  Med en (90cc Rotax ACE motor under kølerhjelmen, kan du opnå et maximum af 90 hestekræfter med en topfart på 50mph. Hvis det er fart du er efter, så er der mange andre gode jetskis på markedet. Men hvis det er spring og fleksibilitet du leder efter, så er det en Sea Doo Trixx du burde købe.

At lege med jetski på vandet har aldrig været mere populært. Men husk at vise hensyn til andre når du er på vandet.

For at operere en jetski skal du have en autoriseret tilladelse og være påpasselig med diverse regler, for at undgå kollisioner på din vandscooter.

29 Sep 2021